Unohda joulukuusi – koristele sen sijaan ananas

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Pinterestissä on alkanut villitys, jossa kuvissa komeilee joulukuusen koristeilla tuunattu ananashedelmä. Joulupallot on ripustettu ananaksen ruusukemaisiin lehtiin. Komeus viimeistellään aurinkolaseilla.

Mikäli ei halua ottaa joulua niin turhan vakavasti, kannattaa kotiin luoda keskeliäitä tapoja juhlapyhän esiin tuomisessa. Yksi keino on nettivillityksen aiheuttanut ananaskuusi, joka on iloisempi ja trooppisempi versio perinteisestä havupuusta. LADbible-sivusto uutisoi, että ”pineapple christmas tree” on yksi tämän hetken suosituimmista hakusanoista Pinterestissä.

Ananas oli 1600-luvun Englannissa vakavaraisuuden merkki. Yksi hedelmä maksoi valtavasti, eikä sellaiseen ollut varaa kuin kaikkein rikkaimmilla. Ihmiset eivät kuitenkaan syöneet ostamaansa hedelmää, vaan kulkivat julkisissa tilaisuuksissa kallis ananas kainalossa, koska se oli statussymboli.

Pineapple Christmas tree…I'm so in❤️with this✨🍍✨🌲✨🍍✨🌲✨🍍✨

A post shared by Laguna Sunday (@laguna.sunday) on

It's a Merry Southern Christmas! #southernhospitality #savannah #pineapplechristmastree

A post shared by Kathryn Brewer (@kathryn_the_preppy_rep) on