Big Brother -voittaja juhli rintaliiveissä – ei tainnut olla kuuma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli Aisleyne Horgan-Wallace nousi pari vuotta sitten kohuotsikoihin vilauttelunsa vuoksi. Julkisuuteen kaunotar nousi kuitenkin alunperin mallintöidensä lisäksi Big Brother -ohjelman myötä. Hän oli mukana realitykilpailussa vuonna 2006.

Nyt 35-vuotias brittitähti on kuvattu juhlimassa Lontoossa nimensä mukaisesti sijaitsevassa Pink Londonissa, jossa hänellä tuskin tuli kovin kuuma. Aisleyne oli nimittäin jättänyt paidan pukematta takkinsa alle, joten hän juhli näyttävästi rintaliivisillään.

Englantilainen Aisleyne Horgan-Wallace tunnetaan Britanniassa lähinnä Big Brother -kilpailijana ja mallina. Neitokaista pyydettiin elokuussa 2010 mukaan Ultimate Big Brotheriin, mutta hän kieltäytyi kunniasta. Aisleyne on toiminut urallaan myös televisiojuontajana ja muotisuunnittelijana. Hän seurusteli aiemmin jalkapalloilija Jermain Defoen kanssa.

Splash
Splash
Splash