Taylor Swift haukkui Kanye Westin – Kim Kardashian kosti näyttävästi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Country-musiikista elektropoppiin siirtyneen Taylor Swiftin uusi Reputation-levy ilmestyi kauppoihin ja latauspalveluihin perjantaina 10. marraskuuta. Naisen tiedetään olevan riidoissa muun muassa Kim Kardashianin, Kanye Westin ja Katy Perryn kanssa. Levyllä olikin spekulaatioiden mukaan Kanye Westille suoraan piikittelevä kappale.

RadarOnlinen mukaan Taylor Swiftin uudella levyllä oleva This Is Why We Can’t Have Nice Things -kappale on osoitettu Kanye Westille. Syynä on kahden muusikon välillä oleva kiista siitä, saiko Kanye West käyttää Taylor Swiftin nimeä omalla levyllään. Swift on syyttänyt Westiä huijaamisesta, ja kertoo kokemuksistaan uudella biisillä.

Kardashian-Westit ovat raivostuneet. Heidän mukaansa Taylor Swift on äärimmäisen laskelmoiva nainen, ja julkaisi kappaleen tarkoituksella Kanye Westin äidin 10-vuotiskuolinpäivänä. Kim Kardasian yritti näpäyttää Taylor Swiftille takaisin, osallistumalla Reputation-levyn ilmestymispäivänä tSwiftin arkkivihollisen, Katy Perryn konserttiin.

Reputation-albumi myi ilmestymispäivänään 700.000 kappaletta Yhdysvalloissa ja levystä saattaa tulla Swiftin kaikkien aikojen myydyin. Kerroimme äskettäin, että levy ilmestyy suoratoistopalveluihin myöhemmin. Taylor Swift kuitenkin Spotifyn kaltaisten palvelujen alentavan musiikin arvoa.

🎊🎀🎊 #kimkardashian #katyperry

A post shared by Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimksnapchats) on

Kim & North @ Katy Perry's concert 💥 #kimkardashian

A post shared by Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimksnapchats) on

3 days until #reputation

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on