Maapallo ei riitä Kardashianeille – haluavat kuvata jakson avaruudessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianit-televisiosarjaa on esitetty nyt kymmenen vuotta. Perheen manageri ja matriarkka Kris Jenner solmi äskettäin sopimuksen ohjelmaa kuvaavan ja esittävän tuotantoyhtiön kanssa. Kardashianeja tullaan näkemään jatkossakin – ja vieläpä uusien ja pian syntyvien perheenjäsenten tähdittämänä.

Nyt 62-vuotias Kris Jenner on paljastanut lähipiirilleen suunnittelevansa avaruusmatkaa. Hän haluaa ostaa perheenjäsenilleen liput kaupalliselta avaruuslennolta heti sen ollessa mahdollista. Samalla voisi kuvata erikoisjakson maapallon asukkaiden ihmeteltäväksi.

Kris Jenner on kertonut RadarOnline-lehden lähteelle, että hän on ensimmäisten joukossa jonottamassa avaruuslennon lippuja. Rahasta hänellä ei ole ainakaan pulaa, sillä perhe solmi äskettäin 150 miljoonan dollarin diilin ohjelmaa esittävän E!-kaapelikanavan kanssa. Sarjaa tullaan näkemään ainakin viiden uuden tuotantokauden verran.

Tonight!! Don't miss a brand new Keeping Up at 9/8c on E! #KUWTK @KUWTK

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on