New Yorkin taksikuskit tekivät poikakalenterin – kuvat eivät ole vitsi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden lähestyessä loppuaan tulee markkinoille valtava määrä uusia kalentereita, joissa on usein teemana paljas pinta niin miehillä kuin naisillakin. Lentoemännät ja palomiehet ovat jo julkaisseet omiaan, mutta nyt on New Yorkin taksikuskien poikakalenterin vuoro.

Katsoja ei välttämättä tiedä kuvia katsellessaan onko kyseessä vitsi vai ovatko taksikuskit liikkeellä tositarkoituksella. Selvää on ainakin se, että hieman kieli poskessa kalenterin kuvat on selvästi tehty.

14,99 dollaria maksavan kalenterin ideoi aviopari Philip ja Shannon Kirkman, joka kuvasi taksikuskeja Manhattanilla. Mukana on miehiä seitsemästä eri maasta. Kalenterin tuotto ohjataan University Settlement -järjestölle, joka tulee vähävaraisia perheitä.

Splash, Shannon Kirkman
Splash, Shannon Kirkman
Splash, Shannon Kirkman
Splash, Shannon Kirkman