Paaville lahjoitettiin uusi Lamborghini – myy sen hyväntekeväisyyteen

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Paavi Franciscus ei suunnittele luopuvansa paavimobiilista, vaikka siihen on nyt tarjoutunut mahdollisuus. Hengelliselle johtajalle lahjoitettiin nimittäin upouusi urheiluauto. Autovalmistaja lahjoitti paaville Lamborghini Huracan -auton.

Urheiluautolla kaahailemisen sijaan Franciscus suunnittelee kuitenkin huutokauppaavansa sen hyväntekeväisyyteen. CNN-sivuston mukaan osa auton myynnillä saatavista rahoista lahjoitetaan esimerkiksi kotien ja kirkkojen rakennustöihin Irakiin.

Osalla puolestaan autetaan seksikaupan uhreja ja Afrikan maiden kehityshankkeita. Lamborghini Huracan -auton arvo on noin 180.000 dollaria. Koska paaville lahjoitettu auto on erikoismalli, odotetaan sen huutokauppahinnan kohoavan vielä korkeammalle.