Rattijuoppo tilasi 200 röstiperunaa McDonald’sista – poliisi pidätti

Ohhoh! · Tim Isokivi

Australian Sydneyssä asuva mies pidätettiin rattijuopumuksesta hänen raivostuttuaan McDonal’sin työntekijöille. Raivostumisen syynä oli se, ettei ravintolan henkilökunta myynyt hänelle kananugetteja.

30-vuotias mies oli ajanut McDonald’sin autokaistalle kello 4:30 aamuyöstä. Mies oli yrittänyt tilata kananugetteja, joita ei kuitenkaan myyty hänelle sillä ne eivät kuuluneet ravintolan aamupalamenuun.

Mies suuttui ja ajoi McDonald’sin autokaistan läpi neljä kertaa. Koska hän ei saanut kananugetteja, tilasi mies yhteensä 200 hash brown -röstiperunaa. Tilauksen hinnaksi tuli noin 145 euroa.

McDonald’sin työntekijät soittivat poliisit paikalle miehen jatkettua heidän häiriköintiään. Viranomaiset puhalluttivat asiakkaan ja totesivat hänen veren alkoholimäärän ylittävän rattijuopumuksen rajan kolminkertaisesti. The Sun -lehden mukaan miehen ajokortti hyllytettiin, ja hän odottaa parhaillaan oikeudenkäyntiä.