Suomalainen tosielämän Barbie käyttänyt leikkauksiin jo 21 000 euroa

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisen median avulla suurempaan julkisuuteen on noussut monia henkilöitä, jotka ovat käyttäneet omaisuuden kauneusleikkauksiin halutessaan näyttää oikealta Barbie tai Ken -nukelta. Nyt Barcroft TV -kanava on julkaissut YouTube-videon muodossa suomalaisen Amanda Aholan tarinan.

Jyväskylässä asuva 21-vuotias Amanda Ahola on halunnut näyttää niin muoviselta kuin mahdollista, minkä vuoksi hän on käynyt useissa leikkauksissa. Nainen on käyttänyt ulkonäköönsä jo yli 21.000 euroa. Rahaa on kulunut esimerkiksi rintojen suurentamiseen, nenäleikkaukseen, Botoxiin ja muihin täyteaineisiin.

Amanda Ahola toimii webkameramallina ja hänellä on oma sugar daddy, joka maksaa naisen leikkaukset. Aholan poikaystävä Aleksi Nurmi ei pidä tyttöystävänsä työstä tai ulkopuolisesta rahoittajasta, mutta on kuitenkin oppinut hyväksymään tyttöystävänsä elämäntyyliin kuuluvat asiat.

Amanda on alkanut jo teini-ikäisenä suunnttelemaan sitä miten hän pystyy muuttamaan ulkonäkönsä haluamaansa suuntaan. Aholan vanhemmat ovat yrittäneet saada tytärtään psykiatrin puheille, mutta nainen ei koe tekevänsä mitään väärin.

Aiemmin siivoojana toiminut Ahola oli menehtyä kolmannen rintaleikkauksensa yhteydessä, mikä säikäytti naisen kunnolla. Tämä ei kuitenkaan Amanda Aholan mukaan saa häntä perääntymään unelmastaan. Nainen aikoo edelleen jatkaa valitsemallaan tiellä ja muuttaa vartaloaan leikkausten avulla niin kauan, että hän on saavuttanut nukkemaisen ulkonäön.