Eilen oli kansainvälinen pettämisperjantai – 30 prosentin kasvu syrjähypyissä!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tutkimusten mukaan noin 50 prosenttia ihmisistä ajautuu syrjähyppyyn vakituisessa parisuhteessa vähintään kerran elämänsä aikana. Tutkimusten mukaan eilen 17. päivä marraskuuta oli päivä, jolloin ihmiset pettävät eniten puolisoitaan. Etenkin miehet ovat erityisen aktiivisia asiassa.

Joulupyhät ovat kiireistä aikaa. Siksi eilen oli virallisesti päivä, jolloin ihmiset rynnistävät salarakkaidensa ja -rakastajiensa kainaloihin. Pettämisperjantai on päivä, jolloin heittäydytään kiellettyjen tunteiden vietäväksi vielä kerran ennen oman perheen kanssa alkavaa jouluun valmistautumista.

Avioliiton ulkopuolista suhdetta etsiville tarkoitettu treffisivusto IllicitEncounters.com kertoo, että marraskuun kolmantena perjantaina on sivuston aktiivisuudessa havaittu selkeää kasvua. Käyttäjät selailevat ehdokkaita peräti 30 prosenttia tavallista perjantaita enemmän. Englannin kielellä päivää kutsutaan nimellä Unfaithful Friday, Mirror-lehti uutisoi.