Kahviin lisätään nyt glitteriä – saa juoman säkenöimään

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Glitteriä on näkynyt tänä vuonna kaikkialla aina meikeistä vaatteisiin ja kodin esineistä jälkiruoka-annoksiin. Nyt esittelyyn nousee baristojen uusin villitys luoda glitterimäisesti säkenöiviä kahvijuomia.

Insider Food -sivusto esittelee Facebookissa Coffee By Di Bella -nimisen kahvilan erikoistuotteen, glitter cappuccinon. Kahvissa oleva glitterihile on valmistettu värjätyistä sokerikiteistä, joten kahvilan asiakkaan ei tarvitse huolehtia muovin joutumisesta kehoon tai kehon jälkeen viemäriin tai luontoon. Säkenöivä kahvivillitys alkoi Intiasta, mutta glitterikahvien uskotaan rantautuvan pian myös länsimaihin.

Monet videon katsojat ovat kommentoineet olevansa uteliaita, vaikuttaako kahvissa oleva värjätty sokeri heidän vessareissuihinsa. Ihmiset eivät näemmä ymmärrä, että sokeri sulaa elimistössä tavallisesti. Glitterikahvia on saatavilla useissa eri värivariaatioissa.

Glitter cappuccinos

These cappuccinos seriously sparkle.

Publié par INSIDER food sur mercredi 15 novembre 2017