Näin saa lisätilaa pieneen keittiöön

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Suurkaupungeissa joutuu usein käyttämään keskeliäisyyttä kodin sisustamisessa ja tavaroiden säilyttämisessä, koska asuintila voi olla pieni. Kompakti koti syntyy helposti muutamilla vinkeillä, jossa jokainen asuinneliö hyödynnetään nerokkaasti.

Usein voi saavuttaa lisätilaa pelkästään tavaroiden karsimisella ja järjestämisellä. Nyt lifestylesivusto Nifty esittelee videon, jolla on viisi nerokasta kikkaa lisätä säilytystilaa pienikokoiseen keittiöön. Osa vinkeistä vaatii nikkarointitaitoja sekä askartelutiloja.

Videolla kerrotaan myös, kuinka lehtikoteloita voi hyödyntää keittiön tavaroiden tai ruoka-aineiden organisoimisessa. Koteloita voi sijoittaa jääkaappiin, siivoushyllylle tai maustetelineeksi. Apuun voi ottaa myös kaksipuolisen teipin avulla kiinnittyviä koukkuja, lisähyllyjä tai kokonaisia seinäelementtejä. Näppärä tee-se-itse -mies rakentaa vaikkapa pyörillä liikkuvan hyllyn kuiva-ainetarvikkeille.

Find Space In Your Small Kitchen

Find Space In Your Small Kitchen 🍴

Publié par Nifty sur lundi 13 novembre 2017