Pese vessanpönttö kokiksella – toimii kuin tehokas puhdistusaine!

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Coca-Colan nimi juontuu sen kahdesta alkuperäisestä ainesosasta, jotka olivat kokaiini ja kofeiini. Kokaiini poistettiin juomasta yli sata vuotta sitten, ja myös kofeiinin määrää on vähennetty murto-osaan alkuperäisestä. Niin sanottua kokista voi käyttää apuna esimerkiksi siivouksessa.

Maailman tunnetuimman virvoitusjuoman avulla voi esimerkiksi poistaa tahroja vaatteista ja ruostetta metallista. Etenkin veri- ja punaviinitahrojen tiedetään lähtevän Coca-Colan avulla helposti. Kolajuomalla voi myös tappaa kasveissa olevia tuholaisia tai puhdistaa vessanpöntön tehokkaasti.

Juomalla voi myös irrottaa purukumin hiuksista tai puhdistaa likaiset kaakelit saumoineen. Ihmeaine sopii myös ruoanlaittoon siten, että kokiksen joukkoon lisää valmiin suklaakakkusekoituksen. Kokiksen avulla voi poistaa vedenkeittimen kalkkisaostumat tai pestä ikkunat kirkkaaksi. Vinkit tarjoili Blossom-sivusto.

Coke: Drink it or Hack it?

Coke: Drink it or Hack it?

Publié par Blossom sur samedi 7 octobre 2017