Emiratesin ykkösluokka silkkaa luksusta – tältä yksityissviitti näyttää

Lux Matkailu · Terhi Piiroinen

Lentoyhtiö Emirates on esitellyt uudenlaisen ykkösluokkansa, jossa matkustaja pääsee nauttimaan lennosta omassa lasiovella suljettavassa sviitissään. Lennon aikana ei ole pakko olla yhteydessä edes lentohenkilökuntaan, vaan ruoan saa toimitettuna erillisen luukun kautta.

Normaalisti ihmiset matkustavat ulkomaille pienessä tuolissa ja pitkissä riveissä istuen, elokuvia tai sarjoja katsellen ja mautonta lentokoneruokaa syöden. Maailman parhaimpien lentoyhtiöiden joukkoon useasti äänestetty Emirates on nyt rakennuttanut Boeing 777 -lentokoneisiinsa ykkösluokan sviittejä, joissa saa matkustaa totaalisen rauhassa.

Sviiteissä on sängyt, viihdekeskukset, kiikarit, kauneudenhoitovälineet, suuret televisioruudut, minibaarit, pyjamat, ikkunat ja ykkösluokan palvelut. Matkustajan ei kuitenkaan tarvitse olla yhteydessä lentoemoihin matkan aikana, vaan kaikki tarpeellinen voidaan toimittaa erillisen luukun kautta. Ykkösluokan istuimen voi säätää makuuasentoon ja valaistuksen pimeäksi nukkumista varten.

Watch: Top 5 game changers in our new @boeing 777 First Class private suite. #GameChanger

A post shared by Emirates (@emirates) on