Maailman karvaisin ajoneuvo päällystettiin hiuksilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Italialainen parturikampaaja on päässyt Guinnessin ennätystenkirjaan erikoisella luomuksellaan. Nainen päällysti Fiat 500 -henkilöautonsa ihmisten hiuksilla. Nyt naisen omistama kulkupeli on virallisesti maailman karvaisin ajoneuvo.

Maria Lucia Mugno käytti yhteensä 150 työtuntia ja 80.000 euroa maailman karvaisimman ajoneuvon rakentamiseen. Auto on päällystetty hiuksilla lähes kauttaaltaan, ja kutrien yhteispaino lähentelee sataa kiloa. Hiukset ovat aitoja suortuvia, jotka Mugno osti Intiasta.

Parturikampaaja tietää, kuinka Fiatin erikoisesta pinnasta pidetään huolta. Nainen pesee suortuvia shampoolla, hoitaa sitä harjaten ja siistii saksilla. Erikoinen ajoneuvo kerää katseita kaikkialla.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.