Paris Hilton väittää keksineensä selfien – moni on eri mieltä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on viime vuosina keskittynyt rakentamaan kansainvälistä bisnesimperiumiaan, jonka arvo on hotelliketjuineen ja kosmetiikkoineen miljardeja dollareita. Samalla hän on kadonnut kohuotsikoista, kun liiketoimet ovat vähentäneet juhlimista.

Viime aikoina 36-vuotias Paris Hilton on ollut otsikoissa lähinnä näyttävillä asuvalinnoillaan. Tällä kerralla nainen kuitenkin yllätti faninsa väittämällä, että hän on keksinyt selfie-kuvan. Moni näyttäisi olevan tämän väitteen kanssa kuitenkin eri mieltä.

Paris Hilton julkaisi hänen Twitter-kanavallaan kuvan, jossa hän poseeraa Britney Spearsin kanssa. Nainen kirjoitti kuvatekstissään: ”11 vuotta sitten minä ja Britney Spears keksimme selfie-kuvat!”. Moni on oikaissut naisen väitteet julkaisemalla Hiltonin ja Spearsin yhteiskuvan alle kuvia, jotka todistavat, että naiset eivät ottaneet selfietä ensimmäisenä.