Jalkapalloilija keskeytti pelin kahden maalin jälkeen – halusi ehtiä synnytykseen

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläisen jalkapalloseura Wigan Athleticin Ryan Colclough joutui taannoin keskeyttämään pelinsä – tosin hyvästä syystä. Urheilijalle tuli nimittäin kiire oman lapsensa synnytykseen. Doncaster Roversia vastaan pelannut Colclough teki yhden maalin ennen erätaukoa.

Sen aikana hän sai kuulla vaimonsa synnytyksen alkaneen. Urheilija teki vielä yhden maalin joukkueelleen ja kiirehti sen jälkeen sairaalaan. Colclough saapui synnyttämässä olleen vaimonsa luokse pelivarusteet yhä yllään. Ilta oli kaikin puolin onnekas urheilijalle, sillä hänestä tuli terveen poikalapsen isä ja hänen joukkueensa voitti ottelun 3-0.

– Onnittelut Ryan Colcloughille, joka teki kaksi maalia voittaneelle joukkueellemme ja ehti näkemään poikansa syntymän!, Wigan Athleticin puheenjohtaja David Sharpe twiittasi.