Cindy Crawford yläosattomissa – kuvat päätyivät verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Cindy Crawford nähtiin äskettäin Milanon muotiviikoilla yhdessä mallin töitä tekevien lastensa, Kaia ja Presley Gerberin kanssa. Perhe on noussut kuluneen vuoden aikana seuratuksi malliperheeksi, sillä äidin lisäksi myös molemmat lapset tekevät menestyksekästä malliuraa.

Cindy Crawford on jo vetäytynyt aktiiviuraltaan, mutta nyt hänen upeat poseerauksensa leviävät verkossa. Perheenäiti poseeraa nimittäin RE/DONE-vaatemerkin kuvassa yläosattomissa mainostamassa jalassaan olevia ysärihenkisiä farkkuja. Cindy lupautui mukaan merkin kampanjaan, koska hänen Kaia-tyttärensä on merkin suuri fani. Sen kunniaksi RE/DONE on julkistanut The Crawford Capsule Collection -malliston.

Perheen lapset, 16-vuotias Kaia ja 19-vuotias Presley, ovat saavuttaneet mainetta muotikuvauksissa ja catwalkeilla ikonisen äitinsä tavoin. Kaia ja Presley Gerber ovat esiintyneet tänä vuonna useissa eri muotinäytöksissä. Lapset ovat saaneet viime aikoina myös kritiikkiä tupakoinnin ja liian laihan vartalon vuoksi.

Splash
Splash
Splash