Naiselle maalattiin vaatteet – bodypaintissa ostoskeskukseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ammattilaisen vartalomaalarin Jen Seidelin kädenjälki on niin taitavaa, että hänen luomuksiaan saattaisi nopeasti luulla oikeiksi vaatteiksi. Tuoreella videolla selvitetään, kuinka kauan illuusio menee läpi.

Jen Seidel ja hänen tyttärensä peittivät Maria Luciottin ihon hämmästyttävän paljon aidoilta farkuita ja paidalta näyttävillä vartalomaalauksilla. Tämän jälkeen he lähtivät paikalliseen ostoskeskukseen kokeilemaan, huomaavatko ihmiset naisen tyylissä mitään erikoista.

Malli onnistui liikkumaan ostoskeskuksessa pelkkiin stringeihin, kaulahuiviin ja pipoon pukeutuneena joutumatta ulosheitetyksi. Ohikulkijoiden reaktioista päätellen monet kuitenkin huomasivat naisessa pidemmällä silmäyksellä jotain erikoista.

Erään vaatekaupan työntekijän mukaan naisen vaatteiden vähyyden paljasti hänen takapuolensa. Yksi myyjä puolestaanhoksaa asian vasta mitatessaan Luciottin rinnanympärystä ja tajutessaan koskevansa paljasta ihoa.