Popeda järjestää jättikonsertin Tampereella kesällä 2018

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomirockin suurimpiin ikoneihin lukeutuva tamperelainen Popeda-yhtye täyttää tänä vuonna jo 40 vuotta. Tasavuosia yhtye juhlistaa Tampereen Pakkahuoneella joulukuun alussa järjestettävillä juhlakonserteilla ja Helsingin Hartwall Areenalla ylihuomenna 25. marraskuuta.

Pate Mustajärvi, Kuva: Stara

Hetki sitten Popeda paljasti uudet suunnitelmansa. Stara on mukana parhaillaan Tampereen Näsinneulassa käynnissä olevassa tiedotustilaisuudessa, jossa kerrottiin yhtyeen uusimmat kuulumiset. Popeda järjestää nimittäin ensi kesänä stadionkeikan Tampereella.

– Suunnittelu alkoi vuonna 1977. Päätin, että vuonna 2017 me soitetaan iso keikka isolle joukolle ihmisiä Tampereella. Ratinan stadionilla. Monet artistit ovat sen sittemmin tehneet, mutta me ollaan silti pidetty siitä kiinni. Nyt se sitten toteutuu ensi kesänä 4. elokuuta 2018, Pate Mustajärvi kertoi.

– Kyllä sen täytyy olla suureellista. Jos sinne saisi vaikka 30.000 ihmistä, Costello Hautamäki jatkoi.

Kaksi vuotta sitten Popeda-yhtyeen keulahahmo Pate Mustajärvi sai arvostetun Iskelmä-Finlandia -palkinnon kevyen musiikin eteen tehdystä mittavasta työstä.