Nainen elää täysin roskaamatta – 5 vuoden roskat yhdessä purkissa

Koti & Asuminen Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lauren Singer päätti vuosia sitten, että hän haluaa ympäristötekona olla roskaamatta. Nainen alkoi miettimään erilaisia tapoja, joita noudattamalla hän pystyisi tuottamaan mahdollisimman vähän roskaa. Nyt Singer esittelee videolla pientä purnukkaa, jonka sisälle mahtuu kaikki roskat, joita nainen on heittänyt pois viiden vuoden ajalta.

BuzzFeed Video -kanava on julkaissut Facebook-sivuillaan Lauren Singeristä videon, jossa hän esittelee elämäntapaansa ja pienen roskapurkkinsa sisältöä. Purkissa on lähinnä vaatteista irronneita lappusia, juhlanaru, pari pilliä ja kasa festivaalirannekkeita.

Singer on alkanut ostamaan ruokatarvikkeensa kaupasta, jossa tuotteet punnitaan ja siirretään suoraan asiakkaiden omiin purnukoihin. Kasvikset ja muut tuoreet ruokatarvikkeet nainen ostaa torilta omat kangaspussit ja muut rasiat mukanaan. Lauren Singer antaa hyviä ohjeita roskien vähentämiselle myös omalla Trash Is For Tossers -YouTube-kanavallaan.

This Girl Can Fit All Her Trash From The Past 5 Years Into A S…

This Girl Can Fit All Her Trash From The Past 5 Years Into A Single Mason Jar

Publié par BuzzFeed Video sur samedi 12 août 2017