Isät tanssivat vauvojen kanssa – parasta viihdettä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanhemmat voivat aloittaa pikkuvauvojen kanssa monenlaisia harrastuksia jo hyvin varhain. Esimerkkinä mainittakoon vauvauinnit, vauvojen musiikkileikkikoulut ja erilaiset jumppatunnit. GroovaRoo on vauvojen ja vanhempien tanssiryhmä.

GroovaRoon harrastajat ovat pienten lasten vanhempia, joiden jälkikasvu osallistuu tanssitunneille kantorepuissa hytkyen. Ryhmä julkaisee aktiivisesti tanssivideoitaan nettiin, ja esitykset ovat hauskaa katsottavaa. Tanssijat eläytyvät ohjelmanumeroihinsa tunteella.

Yksi ryhmän suosituimmista videoista on isien ja vauvojen esittämä tanssi Play That Funky Music -kappaleen tahdissa. GroovaRoon toiminta todistaa, että kaikkea ei tarvitse ottaa niin ryppyotsaisesti vauvojen kanssa ja heidän kanssaan liikuminen voi olla oikeasti hauskaa.