Onko huono päivä? Hevosten viikset piristävät varmasti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hauskoja nettivideoita ja -kuvia selaamalla voi hakea nopeaa apua ahdistuksen tai apean mielen selättämiseen. Esimerkiksi suloiset eläinvideot auttavat tutkitusti stressin poistamisessa. Nyt olemme valinneet esiteltäväksi joukon viiksekkäiden hevosten kuvia.

Kiertolaisten vaunuhevosena tunnetuksi tullut irlannincob tunnetaan myös nimellä tinker. Hevosen tunnistaa sen runsaista vuohiskarvoista kavioiden ympärillä sekä viiksistä ylähuulen yläpuolella. Bored Panda -sivuston mukaan ihmisten mielipiteet jakaantuvat hevosten viiksien suhteen. Joidenkin mielestä ne ovat hauskoja, mutta osa hevosalan harrastajista ei voi sietää niitä.

Haluamme kuitenkin esitellä viiksekkäitä hevosia alla olevissa kuvissa. Hauskat pollet saavat uudenlaisen ilmeen vinhojen viiksiensä ansiosta, ja osa ylähuulen suortuvista on muotoiltu veikeään ulkonäköön. Söpöt hevosviikset voivat osaltaan kunnioittaa pian päättyvää Movember-kampanjaa. Irlannincobit ovat rehtejä ja vankkoja hevosia – ja viiksillä varustettuja.

#george #cottagesplot #sunday #sundayride #horses #passion #horsemoustache

A post shared by Sarah Woods (@dollys925) on

I am loving the moustache on this pony! #horsemoustache #moustache #pony #sonningeye

A post shared by S T E V E N A B R A M S (@chipchipchippo) on

Moustache #horsemoustache #grooming #horsesofinstagram #movember #moustache

A post shared by Katie Martindale-Toole (@dancingkittie) on

Swordale cindy 😍 #muchlove #gypsycob #stonker #beauty #horsemoustache #hairybeast

A post shared by Kelsey Louise Keith (@kelsey3939) on

You have carrots? #Zola #piebaldsofinstagram #piebaldpony #piebald #piebaldcob #gypsycob #alwayshungry

A post shared by Amanda (@astratts78) on

I feel so truly grateful to have a life filled with so many wonderful people & things. There is so much that I once could only dream and wish for, and this little horse is definitely one of those things that I am so grateful for every single day. Who wouldn’t feel like the luckiest girl in the world being greeted by that cheeky face each morning?? She’s something that 6 year old Leah would dream of having the privilege of sharing her life with 🦄💙 She may not my usual 17hh warm blood, but my God I am thankful our paths have crossed 💙 #blessed #grateful #happy #lovinglife #myworld #tinkerhorse #gypsycob #gypsy #cob #thankful #blessings #appreciatewhatyouhave #lucky #piebald #blueeyedhorse #khaleesi #makelifewhatyouwant #determination #success #quotes #happyquotes #happygirl #poniesofinstagram #horsesofinstagram #positivevibes

A post shared by Leah Faulkner (@leahfaulkner_88) on