Kim Kardashian kansikuvan kulisseissa – näin muotikuvat syntyvät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähtenä monille tunnettu Kim Kardashian on noussut vuosien saatossa kansainväliseksi supertähdeksi, jonka kauneutta ja kurvikasta vartaloa miljoonat fanit ihailevat. Nyt nainen pääsi espanjalaisen S Moda -lehden kanteen.

EL PAIS -sivusto on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään S Moda -lehden kuvauksien lavasteiden taakse. Tyylikkäällä mustavalkoisella videolla nähdään mitä kulisseissa tapahtuu ja miltä Kim Kardashian todella näyttää ennen kuvien jälkikäsittelyä.

37-vuotias Kim Kardashian on todella upea näky eri tyyleissä, jotka hänelle on luotu. Nainen on meikattu melko luonnollisesti ja hänen hiuksiinsa on loihdittu rakenne, joka saa ne näyttämään kosteilta. Kardashian poseeraa kuvissa myös suloisen koiran kanssa, joka viihtyy erinomaisesti kaunottaren sylissä.