Kymmenen vinkkiä seksiin – näitä moni ei vielä tiedä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Naistenlehdet ja lifestyle-makasiinit ovat jakaneet pariskunnille seksivinkkejä maailmansivun ajan. Sensuellit ohjeet keskittyvät yleensä samoihin asioihin, eli esileikin tärkeyteen ja uusien asentojen kokeilemiseen. Nyt esittelemme hieman aiemmista poikkeavia vinkkejä rakkauden rakettimatkalle.

Kun kaikki on jo tehty ja kokeiltu, voi pariskunnan osapuolet masturboida toistensa edessä. Tämä voi olla erityisen kiihottavaa ja saattaa jopa opettaa uusia asioita kumppanille. Luotettavan partnerin kanssa voi tehdä myös oman seksikotivideon, jossa kuvaustilanne ja käsikirjoitus suunnitellaan tarkasti ja yksityiskohtaisesti.

Seuraava ohje saattaa tuntua typerältä ja ilmiselvältä: Hengitä. Seksin aikana kannattaa hengittää syvään, sillä se auttaa keskittymään aktiin ja poistaa jännitettä kehosta. Suuseksin antamisessa voi kokeilla uutta tapaa ilman, että tarkoituksena olisi saada kumppani laukeamaan. Kumppanukset voivat antaa puolisoilleen huumaavaa suuseksiä uudenlaisia kielenliikkeitä kokeillen.

Kiihottuminen on tila, jossa haluaa yhtyä kumppaniin. Pariskunta voi viritellä oikeanlaista tunnelmaa ilman sukupuolielimiin kohdistuvaa stimulaatiota. Silittely ja suutelu voi nostaa ihon kananlihalle, kunnes ei enää pysty pidättelemään himoa. Pariskuntien tulisi myös joskus heittää hienovaraisuus roskakoriin. Toisinaan kumppania voi seksin nimissä ja yhteisestä päätöksestä esineellistää. Makuuhuoneeseen voi välillä tuoda runsaasti ronskia, kinkya ja likaista meininkiä.

Pariskunnat oppivat toistensa kehon käyttäytymisen ajan kanssa. Kumppanukset voivat päättää oman tunnusasentonsa, jossa he nauttivat seksistä eniten. Sen jälkeen asentoa voi ryhtyä varioimaan, ja koska se on täysin inside-tietoa, voi asennolla myös kiusata yllättävissä tilanteissa ja paikoissa.

Seksin parhaimpia puolia on se, että sen avulla voi viedä helposti ajatukset pois arkisista asioista tai huolista. Tärkeintä on heittäytyä tunteeseen, joten jokaisen pariskunnan kannattaa kokeilla niin sanotusti aivojen narikkaan heittämistä. Omia ajatuksia ei saa tuomita – päinvastoin, niitä voi pitää kannustavina. Pariskuntien seksin ei aina tarvitse olla yhdyntää. Toisinaan kumppanukset voivat tuottaa nautinnon pelkästään käsillään tai muilla vartalonsa osilla, Huffington Post listaa.