Olutmailin maailmanennätys rikottiin – juoksuajaksi 4:33:6 ja neljä olutta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beer Mile on erityisesti yhdysvaltalaisten opiskelijoiden keskuudessa suosittu laji, joka yhdistää urheilun ja huvin. Kyseessä on mailin pituinen juoksumatka, jonka osanottajien on urheilusuorituksen yhteydessä juotava sovittu määrä olutta. Yksi maili on 1,6 kilometriä.

Kanadalainen 22-vuotias Corey Bellemore on olutmailin maailmanennätysmies. Hän juoksi 1,6 kilometriä aikaan 4:33:6 ja joi matkan aikana samassa neljä pulloa kilpailun sponsorin, Flying Monkeyn olutta. Mies kommentoi voittoaan tyynesti.

– Se on yhtä vaikeaa kuin mikä tahansa muukin juoksukilpailu. Kilpailuun lisätään muutama muuttuva tekijä, kuten vatsassa kupliva olut. Se on epämiellyttävän tuntuista, Bellemore kertoi Men’s Healthin haastattelussa.