Suomen Black Friday -kaaos naurattaa maailmalla – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa vietettiin perjantaina erästä koko vuoden vilkkaimmista ostospäivistä, jolloin sadat miljoonat ihmiset shoppailivat alennustuotteita. Suurkaupungeissa ostospäivä on perinteisesti aiheuttanut kaaosta, kun asiakkaat ovat rynnineet ostoskeskuksiin ja kauppoihin. Ei tosin Suomessa.

Parhaillaan verkossa leviää Toni øn video suomalaisesta Black Friday -kaoksesta, jossa suomalaiset jonottavat kiltisti kaupan edustalla aamukaamoksessa. Ovien avauduttua suomalaiset kävelevät sisään kauppaan kuin robotit siistissä jonossa. Maailmalla suomalaisten säntillisyys naurattaa, ja siitä on muodostumassa viraalihitti. Tilanne olisi tosin voinut olla täysin toinen, jos videon kaupassa olisi jaettu ämpäreitä.