Ihastus löysi listan plussista ja miinuksista – lappu musersi itsetunnon

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Toisinaan kiperässä tilanteessa elävä ihminen voi saada selvyyttä listaamalla paperille asian myönteisiä ja kielteisiä seikkoja. Tällaisia listoja voidaan tehdä esimerkiksi potentiaalisista kumppaniehdokkaista. Listoja ei ole yleensä tarkoitus näyttää kenellekään.

Moriabo-nimimerkillä Redditiä käyttävä nainen oli ollut ihastunut kaverinsa veljeen. Ihmiset olivat kannustaneet häntä kokeilemaa seurustelua miehen kanssa. Kaikki muuttui, kun nainen oli löytänyt miehen laatiman listan, jossa eriteltiin naisen hyviä ja huonoja puolia. Lista oli jätetty esille vahingossa.

Listassa luki muun muassa hyvien ominaisuuksien kohdalla, että naiselta voisi saada seksiä ja hän oli pienikokoinen. Huonojen ominaisuuksien lista oli pidempi, ja siinä arvosteltiin muun muassa neitokaisen ulkonäköä kovasanaisesti sekä sitä, että naisella ei ollut selkeitä tulevaisuuden suunnitemia.

Nainen on pyytänyt apua netissä. Ihmiset ovat tylyttäneet miestä, sillä hän vaikuttaa listansa perusteella pinnalliselta sovinistilta. Tapauksen henkilöt ovat yli 20-vuotiaita. Mikäli teet listoja toisesta ihmisestä varmista, että hän ei saa tekstiä käsiinsä.

I found a pros and cons list that my crush wrote about me, and it’s really mean. from TwoXChromosomes