Kultainennoutaja rentoutui kylvyssä – nautti täysin siemauksin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty lukemattomia huvittavia tilanteita, joissa lemmikit pakoilevat pesuhetkiä kaikilla mahdollisilla keinoilla. Yleensä omistajat joutuvat ottamaan koiransa kiinni ja vetämään lemmikin väkisin kylpyhuoneeseen. Nyt videolla nähdään kuitenkin iloinen poikkeus.

Brasiliassa kuvatulla videolla nähdään miten tyytyväinen eräs lemmikki on pesuhetkellä. Kultainennoutaja on nukahtanut pieneen siniseen kylpyammeeseen ja näyttää todella rentoutuvan samalla kun omistaja pesee koiraa.

Omistajien mukaan koiralla on tapana nukkua kylpyammeessa aina kun sitä pestään. Monien lemmikkien mielestä pesuhetki on stressaava kokemus, mutta tämä kultainennoutaja osaa kuitenkin ottaa kylpyhetkestään kaiken ilon irti ja nautiskella saamastaan hemmottelusta.