Samsung pilkkasi iPhonea mainoksessa – nyt Motorola näpäytti Samsungia

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa levisi taannoin hauska mainos, jossa Samsung vitsaili Apple-fanien kustannuksella. Videolla iPhonen nimiin vannova mies päättää lopulta vaihtaa Samsungin puhelimeen Applen laitteen kyseenalaisten ominaisuuksien ansiosta.

Nyt kolmas matkapuhelinvalmistaja on iskenyt takaisin näpäyttämällä tuoreella videollaan vuorostaan Samsungia. Motorolan mainosvideo jatkaa siitä, mihin Samsungin mainos jäi.

Mainoksessa mies palaa kotiinsa uuden Samsung Galaxy Note 8 -puhelimen kera ja alkaa katsella sen ruudulta videota. Miehen vaimo ei kuitenkaan ole vaikuttunut asiasta. Hän ottaa esiin Motorola-puhelimensa, joka muuttuu videon seinälle heijastavaksi projektoriksi.

Videolla mainostetaan Motorolan Moto Z -puhelinmallia. Sen erikoisuus on puhelimeen liitettävät lisälaitteet, kuten mainoksessa esiteltävä videotykki.