Poliisi ei ollut uskoa silmiään – älä kuljeta joulukuusta autollasi näin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Marraskuun loppupuolella tai joulukuun alkupuolella on taas aika ryhtyä kaivamaan varastoista joulukuusen koristeita, sillä viimeistään joulukuun puolivälissä monet perheet hankkivat kuusen olohuoneen nurkkaan. Nyt Yhdysvalloissa poliisi on todistanut hämmentävää kuusikuljetusta.

Massachusettsin Sudburyssä poliisipartio huomasi kuinka liikenteessä näytti olevan valtava joulukuusi, ja vasta lähempi tarkastelu osoitti, että kuusen alla oli myös henkilöauto. Perhe oli siis valinnut autonsa kokoon nähden aivan liian suurikokoisen joulukuusen, joten poliisipartion täytyi pysäyttää erikoinen kuljetus välittömästi.

Poliisi julkaisi kuvan tilanteesta myöhemmin sosiaalisessa mediassa, jossa se samalla varoitti kuljettamasta suuria joulukuusia autojen katoille. Viranomaiset toivovat kansalaisten toimivan joulukuusten kuljetuksen kanssa vastuullisesti toisin kuin kyseisen auton kuljettaja oli toiminut.