Cindy Crawford ja teinitytär Kaia kuin kaksi marjaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Cindy Crawfordin 16-vuotias tytär Kaia Gerber on noussut parissa vuodessa tuntemattomuudesta supermalliksi, ja tunnettujen muotimerkkien catwalkeille. Nyt Cindy on julkaissut kuvan itsestään samanikäisenä kuin Kaia on nyt.

Kuvassa molemmat nähdään koulun vuosikirjan kuvissa, ja yhdennäköisyys on selvä.

Splash

Kaia Gerber juhli taannoin Kendall Jennerin kanssa Coachella-festivaaleilla, ja sen jälkeen äiti varoitti häntä viettämässä aikaa Kardashianien kanssa. Useiden huippumerkkien kanssa urallaan yhteistyötä tehnyt Cindy Crawford toimii mallina työskentelevien lastensa valmentajana. Crawford on kertonut aiemmin, että kauneuden salaisuutena on terveellinen ruokavalio, liikunta, ihonhoito ja tupakoimattomuus.