Kris Jenner laskelmoi tyttärensä raskauden paljastamisen – tarkoituksena saada lisää televisiokatsojia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianit osaavat televisioviihteen tekemisen ja sillä rahastamisen. Perheen esiintymisiä manageroiva matriarkka Kris Jenner on päättänyt ottaa kaiken hyödyn irti hänen tyttärensä Kylie Jennerin raskaudesta. Vauvauutisten avulla hankitaan lisää televisiokatsojia.

Hiljattain 150 miljoonan dollarin televisiosopimuksen solminut Kardashianien perhe lisääntyy vauhdilla. Yksi esikoisensa saavista sisaruksista on 20-vuotias Kylie Jenner, jonka oma realityohjelma Life of Kylie floppasi rajusti. Nyt raskauden avulla suunnitellaan saavuttavan lisää televisiokatsojia.

RadarOnlinen mukaan Kris Jenner on tarkkaan laskelmoinut ajankohdan, jolloin kuopuksensa vauvauutiset kerrotaan Kardashianit-sarjassa. Kris Jenner on suunnitellut kaiken valmiiksi vauvaan liittyen, ja paljastuksen avulla kosiskellaan katsojia myös Kylien omaan spin off -sarjaan. Kylie Jennerin on kerrottu olevan nyt viidennellä kuulla raskaana räppäri Travis Scottille.