New Yorkissa levitetty outoja julisteita – sitten valokuvaaja päätti ryhtyä toimeen

Matkailu · Terhi Piiroinen

Englantilainen Ruthie Darling asuu nykyään New Yorkissa. Blogiaan pitävä nainen ikuistaa Ison omenan kaduilla näkyviä julisteita, joissa on yleensä hieman syvempi viesti vastaanottajalle. Naisen ottamista valokuvista on tulossa suosittuja sosiaalisessa mediassa.

Nykyisin etsintäkuulutuksia tai myynti-ilmoituksia nähdään lähinnä netin eri sivustoilla. Ruthie Darling on kuitenkin huomannut, että Yhdysvaltojen pilvenpiirtäjien täyttämässä New York Cityssa on mahdollista nähdä katulamppuihin ja seiniin ripustettuja julisteita edelleen. Postereissa on tosin nykyään tavallista syvempi sanoma.

Aiemmin muotikuvia ottanut nainen on julkaissut osan löytämistään julisteista otoksina Instagramiin. Ivailevat paperit herättävät varmasti ohikulkijoiden ajatuksia. Julisteita voi käydä katsomassa täältä.