Prinssi William toimitti poikansa kirjeen joulupukille Helsingissä – pojalla vain yksi lahjatoive

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Walesin prinssi William tapasi eilen Helsingissä Suomen vierailunsa aikana kaupungilla joulupukin. William piti huolen valtiovierailunsa aikana siitä, että hänen neljävuotiaan poikansa kirjoittama kirje löysi perille joulupukille asti.

Prinssi Williamilla oli mukanaan Suomen valtiovierailulla hänen poikansa Georgen kirjoittama kirje, joka oli tarkoitettu joulupukille. Poika oli kirjoittanut kirjeeseen vain yhden lahjatoiveen, joka hänellä on tänä jouluna. Poika ei halua mitään muuta kuin poliisiauton.

Kirje oli kirjoitettu valmiiseen pohjaan, jossa olisi ollut tilaa viidelle lahjatoiveelle. Pikkuprinssi oli kuitenkin täyttänyt listasta vain yhden rivin, johon hän oli kirjoittanut poliisiauton. Poika oli vielä kirjeen alussa ympyröinyt sanan nice osoittaakseen joulupukille, että hän on ollut tänä vuonna kiltti.