Vuoden 2017 tykätyimmät Instagram-kuvat paljastettiin

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ei liene yllätys kenellekään, että Instagramissa eniten tykkäyksiä keränneet kuvat löytyvät maailmanluokan tähtien tileiltä. Tänä vuonna ihmisiä ihastuttivat erityisesti kahden kuuluisuuden vauvakuvat.

Vuoden tykätyin otos oli Beyoncen raskauskuva helmikuulta. Ikoniseksi kohonnut otos on kerännyt peräti yli 11,1 miljoonaa tykkäystä. Kuva on myös rikkonut kaikkien aikojen tykätyimmän Instagram-kuvan ennätyksen.

Toiseksi eniten tykkäyksiä kerännyt kuva esitti niin ikään iloista perheenlisäystä. Se oli jalkapalloilija Cristiano Ronaldon otos, jossa hänen tyttöystävänsä pitelee pariskunnan vastasyntynyttä tytärtä sylissään sairaalassa. Kuva keräsi yli 11 miljoonaa tykkäystä.

Kolmannelle sijalle nousi viidestä suosituimmasta kuvasta ainoa, joka ei liity raskauteen. Kuvassa Selena Gomez makaa hänelle munuaisensa luovuttaneen parhaan ystävänsä kanssa sairaalavuoteilla. Koskettava kuva sai yhteensä yli 10 miljoonaa tykkäystä.

Neljänneksi eniten Instagram-käyttäjät pitivät Beyoncen kuvaa, jossa hän pitelee sylissään vastasyntyneitä Sir Carter ja Rumi -kaksosiaan. Vauvat keräsivät tykkäyksiä myös viidennelle sijalle päätyneessä otoksessa, jossa tuoreita Mateo ja Eva -kaksoisvauvojaan pitelee jälleen Cristiano Ronaldo.

 

https://www.instagram.com/p/BP-rXUGBPJa/

https://www.instagram.com/p/BbaImIfFr0h/

https://www.instagram.com/p/BZBHr4Pg5Wd/

https://www.instagram.com/p/BWg8ZWyghFy/

https://www.instagram.com/p/BV7m0IZFj_p/