Vuoden 2017 tykätyimmät Instagram-kuvat paljastettiin

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ei liene yllätys kenellekään, että Instagramissa eniten tykkäyksiä keränneet kuvat löytyvät maailmanluokan tähtien tileiltä. Tänä vuonna ihmisiä ihastuttivat erityisesti kahden kuuluisuuden vauvakuvat.

Vuoden tykätyin otos oli Beyoncen raskauskuva helmikuulta. Ikoniseksi kohonnut otos on kerännyt peräti yli 11,1 miljoonaa tykkäystä. Kuva on myös rikkonut kaikkien aikojen tykätyimmän Instagram-kuvan ennätyksen.

Toiseksi eniten tykkäyksiä kerännyt kuva esitti niin ikään iloista perheenlisäystä. Se oli jalkapalloilija Cristiano Ronaldon otos, jossa hänen tyttöystävänsä pitelee pariskunnan vastasyntynyttä tytärtä sylissään sairaalassa. Kuva keräsi yli 11 miljoonaa tykkäystä.

Kolmannelle sijalle nousi viidestä suosituimmasta kuvasta ainoa, joka ei liity raskauteen. Kuvassa Selena Gomez makaa hänelle munuaisensa luovuttaneen parhaan ystävänsä kanssa sairaalavuoteilla. Koskettava kuva sai yhteensä yli 10 miljoonaa tykkäystä.

Neljänneksi eniten Instagram-käyttäjät pitivät Beyoncen kuvaa, jossa hän pitelee sylissään vastasyntyneitä Sir Carter ja Rumi -kaksosiaan. Vauvat keräsivät tykkäyksiä myös viidennelle sijalle päätyneessä otoksessa, jossa tuoreita Mateo ja Eva -kaksoisvauvojaan pitelee jälleen Cristiano Ronaldo.

 

A Alana Martina acaba de nascer! Tanto a Geo como a Alana estão muito bem! Estamos todos muito felizes! ❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

So happy to be able to hold the two new loves of my life 🙏❤

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on