Radiotähti Matti Airaksinen lopettaa YleX-kanavalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime vuonna kuinka rakastettu radiotähti Matti Airaksinen oli päättänyt lopettaa huippusuositun Parasta ennen! -ohjelmansa. Nyt Airaksisen faneille on ikäviä uutisia, sillä hän jättää vuodenvaihteessa koko YleX-kanavan kymmenen vuoden radiouran jälkeen.

YleX-verkkosivujen mukaan Airaksisen viimeinen lähetys kuullaan kanavalla jo tässä kuussa, tarkemmin 22. joulukuuta. Tämän jälkeen 29. joulukuuta esitetään vielä koostelähetys vuoden 2017 parhaista paloista. Matin aisapari DJ Orion jatkaa kanavalla, vaikka Partamatti poistuu.

– Ikä on toki vain numero, mutta nyt on tullut kuitenkin aika antaa nuorempien jatkaa ja minun olla perjantai-iltaisin kotona! Tulevaisuus radion osalta on täysin auki, mutta en koskaan kuvitellut tekeväni YleX:llä näin pitkää uraa, joten en osaa kuvitella mitä tulevaisuus pitää sisällään, Matti Airaksinen kommentoi YleX-verkkosivuilla.

Matti Airaksinen esiintyy huhtikuussa järjestettävällä Parasta jälkeen! -bileristeilyllä, jonka pääesiintyjänä nähdään saksalainen Scooter-yhtye. Starassa on parhaillaan käynnissä kilpailu, jonka pääpalkintoja on VIP-paketti vuoden kuumimmalle bileristeilylle.