Mies houkutteli maitovalaita laululla – toimi kuin unelma

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Musiikki koskettaa ja herättää tunteita niin ihmisissä kuin eläimissäkin. Nyt videolla nähdään uskomaton tilanne, jossa maitovalaita laulullaan houkutteleva mies saa kokea todellisen yllätyksen laulun toimiessa.

YouTube-videolla nähdään miten maitovalaat saapuvat miehen luokse kun hän alkaa laulamaan. Mies laulaa korkealta itse keksimäänsä maitovalaslaulua, joka hänen yllätyksekseen toimii ja saa valaat lähestymään hänen kanoottiaan. Lopulta mies päättää hypätä veteen tekemään lähempää tuttavuutta maitovalaiden kanssa.

Mies hyppää rohkeasti sukelluspuku yllään veteen uimaan valaiden kanssa. Mies päättää jatkaa laulamista valaille vielä veden allakin, mikä saa valaatkin yhtymään lauluun ja visertämään miehelle takaisin.