Palokunnan sankariteko videolle – koira pelastettiin avannosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Palokunnan tehtävänä ei ole suinkaan pelkkä tulipalojen sammuttaminen. Heidät hälytetään paikalle monenlaisissa hätätilanteissa, kuten pelastamaan pulaan joutuneita lemmikkejä.

Kanadan Saskatchewanissa todistettiin taannoin todellista jännitysnäytelmää. Koira oli tippunut paikallisen joen jään läpi. Eläintä pelastamaan hälytettiin paikallinen palokunta.

Facebookissa jaetulla videolla palomies saapuu noutamaan koiraa avannosta. Pelastusoperaation aikana hän tippuu hetkellisesti itsekin joen hyiseen veteen. Lopulta mies saa kuitenkin itsensä ja koiran takaisin rannalle.

– Eläin oli päästetty irti, jolloin se juoksi jäälle ja putosi sen läpi. Palokunnan nopea toiminta pelasti lemmikkieläomen. Pitäkää lapsenne ja lemmikkinne poissa joelta, jää on ohutta ja turvatonta, palokunnan Facebook-sivulla todettiin.

 

STAY OFF THE ICE!!Yesterday afternoon, our firefighters were busy at the creek, rescuing someone's pet. They allowed their dog to run off leash when it ventured our onto the ice and fell through. Quick action calling the fire department helped save their pet. Please keep your pets and children away from the Creek, the ice is thin and it is NOT safe.

Publié par Denis Pilon sur mercredi 29 novembre 2017