10 faktaa suomalaisista ja Suomesta – video leviää maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään 100 vuotta täyttävää Suomea on tällä viikolla muistettu maailmalla monin tavoin, ja tänään esimerkiksi kanadalainen nettitelevisio WatchMojo.com on julkaissut Suomesta kertovan videokoosteen. Sen aiheena on 10 asiaa, jotka suomalainen haluaa sinun tietävän.

Top 10 -listoihin erikoistuneen WatchMojo.comin tuore video leviää parhaillaan maailmalla ja kertoo katsojille muun muassa, että Suomessa voidaan aikamatkustaa helposti siirtymällä Suomen ja Ruotsin rajan yli, suomalaiset rakastavat saunomista ja sijoittuvat monilla tärkeillä listoilla maailman kärkeen.

Video muistaa kertoa myös, että suomalaiset rakastavat kahvia, olivat hetken kuningaskunta, saavat nauttia upeista revontulista ja maailmankuuluista lasi-igluista, keskiyön auringosta ja ovat tehneet useita maailmanlaajuisia hittipelejä. Myös suomalaisten rakkaus metallimusiikkiin tuodaan esiin, kuten myös menestys eukonkannossa, formuloissa ja jääkiekossa.