Mies meni ravintolaan yöllä – teki ruokaa henkilökunnan nukkuessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Alex Bowen meni keskellä yötä hakemaan ruokaa Waffle House -nimisestä ravintolasta. Hän odotteli henkilökuntaa ravintolan myyntitiskille kymmenisen minuuttia, ennen kuin tajusi työntekijöiden nukkuvan. Nokkela mies aloitti ruoan valmistamisen itse.

South-Carolinassa asuva Alex Bowen on julkaissut Facebookiin kuvasarjan, jossa hän valmistaa itselleen ruokaa tyhjässä ravintolassa. Bowen päätti tehdä pekonivoileipän samaan aikaan, kun ravintolan työntekijä veteli hirsiä pöydän ääressä. Omatoiminen mies kävi myöhemmin maksamassa ruokansa, kun paikalla oli henkilökuntaa hereillä.

Carolinan Fox -televisiokanavan mukaan Waffle Housen tiedottaja on sanonut, että asiakkaat eivät saisi koskaan mennä myyntitiskin toiselle puolelle tai keittiötiloihin, koska he asettavat ravintolan hygieniatasolle riskin. Waffle Housella on yhteensä 2.100 toimipaikkaa 25 eri osavaltiossa.

Couldn't sleep so I went to waffle house….guess what…everyone on shift was asleep

Publié par Alex Bowen sur mercredi 29 novembre 2017