Yllätyskäänne: Quentin Tarantino kehittelee uutta Star Trek -elokuvaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Charles Manson -murhista kertova toistaiseksi nimetön elokuva ei ole ainoa projekti, jota ohjaaja Quentin Tarantino työstää parhaillaan. Hänen on yllättäen paljastettu kehittelevän myös uutta Star Trek -elokuvaa.

Tarantinon kerrotaan Deadline-sivuston mukaan keksineen mahtavan idean seuraavalle Star Trek -elokuvalle. Hän jakoi ideansa ohjaaja J.J. Abramsille, joka suunnittelee palkkaavansa joukon kirjoittajia muuttamaan Tarantinon idean käsikirjoitukseksi.

Mikäli kaikki menee hyvin, saattaa Tarantino myös ohjata elokuvan Abramsin tuottaessa sen. J.J. Abrams tuotti vuoden 2009 Star Trek -elokuvan ja sen jatko-osan Star Trek Into Darkness. Mies on kuitenkin parhaillaan kiireinen Star Wars: Episodi 9 -elokuvan parissa.

Tarantino ei ole aikaisemmin ohjannut jatko-osia valmiille elokuvasarjoille. Hän on kuitenkin ohjannut jaksoja televisiosarjoille, kuten CSI ja Teho-osasto. Ohjaaja on myös tunnustautunut haastatteluissaan Star Trek -sarjojen ja elokuvien faniksi.