Järkyttävä näky Los Angelesissa – tulimeri raivoaa Beverly Hillsin naapurissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kuivuuden aiheuttamat maastopalot aiheuttavat vuosittain valtavaa tuhoa, kun nopeasti leviävät palot tuhoavat jopa tuhansia taloja ja kokonaisia kaupunkeja. Parhaillaan Los Angelesissa aivan Bel Airin, Brentwoodin, Hollywoodin ja Beverly Hillsin nurkilla raivoaa maastopalo.

Poikkeuksellisen nopeasti levinnyt maastopalo on muuttanut Bel Airin ja Brentwoodin vieressä sijaitsevat kukkulat yhdeksi valtavaksi tulimereksi.

Verkossa on julkaistu runsaasti valokuvia ja videoita tuhoista, mutta sosiaalisessa mediassa julkaistut videot kiteyttävät poikkeuksellisen pysäyttävällä tavalla mistä on kyse. Siinä nähdään monille suomalaisillekin tuttuja opasteita, joiden taustalla riehuu valtava tulimeri.