Maailman kallein hotellisviitti – tämä maksaa 70 000 euroa yöltä

Lux Matkailu · Stara.fi

Luksushotelleissa on toinen toistaan upeampia ja kalliimpia sviittejä, joissa vain rikkaat yleensä asuvat. Sviittien hinnat ovat normaalisti muutaman sadan euron ja muutaman tuhannen euron välillä, mutta nyt Sveitsissä on esitelty maailman kallein hotellisviitti.

Geneve-järven rannalla sijaitsevan Hotel President Wilsonin kuninkaallinen sviitti maksaa hulppeat 70.000 euroa yhdeltä yöltä, joten ihan kenelle tahansa se ei sovellu. Yksin sviitissä ei kannata majoittua, sillä siellä on peräti 12 makuuhuonetta. Neliöitä sviitissä on uskomattomat 1.680, joten sviitti on neliöissä mitattuna Euroopan suurin.

Sviitissä on perinteisten varustelujen lisäksi esimerkiksi Steinwayn legendaarinen Grand Piano, yksi maailman suurimmista televisioista, Brunswickin biljardipöytä, kuntosali ja hovimestari. Sviitin ikkunat ovat luodinkestävät ja lisäksi sinne pääsee yksityisellä hissillä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash