Lentokone teki välilaskun – matkustajien täytyi päästä vessaan

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkista Seattleen matkalla ollut lentokone on joutunut tekemään kirjaimellisen hätälaskun. Syynä olivat lentokoneen yllättäen epäkuntoon menneet vessat. Vessajonojen kasvaessa ja matkustajien olon käydessä tukalammaksi tuli selväksi, että välilasku oli ainoa ratkaisu.

Niinpä Delta-lentoyhtiön Boeing 747 -kone joutui tekemään välietapin Billingsin lentokentällä. Lentokone laskeutui Billingsin kentän rahtialueelle. Matkustajat pääsivät ulos koneesta siirrettävien portaiden avulla, ja heidät johdatettiin lentoaseman terminaalin vessoihin.

Koneen vessat onnistuttiin korjaamaan välilaskun aikana. The Washington Post -lehden mukaan kone tankattiin, minkä jälkeen helpotuksen saaneet matkustajat pääsivät jatkamaan lentoaan kohti Seattlea.