Ryan Reynolds Pokemon-elokuvan tähdeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Deadpool-tähti Ryan Reynolds on kiinnitetty todelliseen yllätysrooliin. Kanadalaisnäyttelijä tulee esittämään Pokemonia tulevassa Detective Pikachu -elokuvassa. Valitettavasti Reynoldsia ei tulla näkemään elokuvassa keltaiseen Pikachu-pukuun sonnustautuneena.

Sen sijaan hän esittää roolin liikkeenkaappaustekniikan ja ääninäyttelemisen voimin. The Hollywood Reporter -sivuston mukaan Detective Pikachu kertoo Justice Smithin esittämästä nuoresta miehestä, joka etsii kadonnutta isäänsä Pikachun kanssa.

Elokuva perustuu samannimiseen peliin, jossa pelaajat ratkovat rikoksia Sherlock Holmes -tyyliin pukeutuneen puhuvan Pikachun kanssa. Rob Lettermanin ohjaaman Detective Pikachun kuvaukset alkavat tammikuussa 2018. Ryan Reynolds nähdään seuraavaksi valkokankaalla kesäkuussa 2018 ensi-iltansa saavassa Deadpool 2 -elokuvassa.