Cristiano Ronaldo poseeraa poikansa kanssa – suunnitteli vaatteita isille ja pojille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jalkapalloilijatähti Cristiano Ronaldon perhe on kasvanut lyhyen ajan sisällä kuusihenkiseksi. Ronaldolla on seitsemänvuotias poika ja hän sai kesäkuussa kaksoset sijaissynnyttäjän avulla. Ronaldo sai myös tyttöystävänsä Georgina Rodriguezin kanssa tyttären viime sunnuntaina.

Cristiano Ronaldolla on myös oma CR7-vaatemerkki, joka valmistaa miesten vaatteita. Nyt mies on julkaissut myös lapsille oman malliston, jonka mainoskuvissa hän poseeraa Cristiano Jr. -poikansa kanssa. Mallistossa on pikkupojille sopivia kokoja, mutta mainoksessa poika on kuitenkin vetänyt ylleen liian suuret miesten farkut.

Ronaldo julkaisi vaatemerkkinsä alla oman farkkumallistonsa aiemmin tänä vuonna, ja päätti nyt laajentaa myös lasten vaatteiden puolelle, että isät ja pojat voisivat yhdessä pukeutua tyylikkäästi. Aikuisten farkut maksavat 69-179 dollaria, joten hinta on tähden julkisuudesta huolimatta pidetty melko maltillisena.

Genes 👌👌👌

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on