Nerokas keksintö! Vyönsolki muuttuu juomapidikkeeksi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pikkujoulujen aikaan ihmiset keksivät mitä erikoisimpia ja hauskimpia lahjoja toisilleen. Usein pikkujoulupukin antamat lahjat liittyvät joko alkoholiin tai seksiin. Nyt videolla nähdään hauska keksintö, joka sopisi mainiosti juuri pikkujouluissa jaettavaksi lahjaksi.

VT-sivusto on jakanut Facebook-kanavallaan videon, jossa esitellään huvittavaa keksintöä. Miesten vyöhän on keksitty tehdä sellainen metallinen solki, joka avautuu miehen eteen. Soljen avautuessa se muuttuu näppäräksi oluen pidikkeeksi.

Pidikkeessä on sekä alusta että pieni kehys, joka pitää pulloa tai tölkkiä paikoillaan. Vyön ansiosta henkilö pystyy välillä lepuuttamaan käsiään ja keskittymään esimerkiksi pikkunaposteltavan syömiseen kaksin käsin sillä välin kun juoma lepää vyön soljessa kiinni.

This belt buckle holds your beer

Tag a beer lover who needs this! 😂🍻

Publié par VT sur jeudi 7 décembre 2017