Yököttävä moka – perheenisä käytti kuukautiskuppia ruoanlaittoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miehet eivät välttämättä tunnista kaikkia naisten hygieniaan liittyviä välineitä, ja silloin voi seurata hauskoja ja ikäviäkin tilanteita perheissä. Nyt The Sun uutisoi tapauksesta, joka on lajissaan yksi parhaista. Perheenisä käytti nimittäin kuukautiskuppia ruoanlaitossa.

Facebook

Australiassa Victorian osavaltiossa asuva perheenisä Malcolm Hobbs oli nimittäin mitannut riisiä siihen tarkoitukseen kätevän kokoiseksi katsomallaan silikonikupilla, Kidspot uutisoi. Lopulta isä lähetti vaimolleen Cindy-vaimolleen kuvan ruoanlaitosta, ja vaimo järkyttyi nähdessään mikä esine riisin joukosta pilkotti.

Kahden lapsen äiti tunnisti riisimitan kuukautisveren keräämiseen tarkoitetuksi intiimivälineeksi. Aviomies ei ollut lainkaan tietoinen mihin tuollaista kuppia todellisuudessa oli tarkoitus käyttää. Mies kertoi mitanneensa edellisenä päivän ohjeiden mukaisesti ”kolme kupillista” riisiä perheen ruokaan. Mies ei heti ymmärtänyt mitä vaimo tarkoitti, ja kupin todellinen tarkoitus selvisi hänelle vasta googletuksen myötä.