Ketsuppia annostellaan nyt käsiaseella – nerokas idea!

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Elämme turhakkeiden aikakautta, kun ihmiset keräävät kotinsa täyteen Aasiassa halvalla valmistettuja muovituotteita. Nyt voimme esitellä yhden kaikista turhanpäiväisistä tuotteista turhanpäiväisimmän: Kastiketta annostelevan muoviaseen.

Jos elämä on tylsää siksi, että joutuu pursottamaan sinapin ja ketsupin ruokaansa tavallisista purkeista puristamalla, kannattaa hankkia kotiin punainen kastikepyssy. Condiment Gun on muovinen ja punainen revolveri, jonka voi ladata millä tahansa maustekastikkeella. Kastike pursottuu aseen piipusta ruoan päälle liipasinta painamalla.

Kastikerevolveri on saanut ihmiset kihisemään kiukusta. Joidenkin mukaan lasten ei tarvitsisi yhdistää aseita keittiöön tai ruokaan. Sinappipyssy voi olla hauska lahja esimerkiksi aseita keräilevälle tai ammuntaa harrastavalle henkilölle. Maustekastikeaseita on myynnissä Amazonin verkkokaupassa 20 dollarilla.