Uutuuslaite tekee manteleista maitoa

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mantelimaito on hyvä laktoositon korvike maidolle esimerkiksi kahvin sekaan. Mantelimaito edistää myös painonpudotusta, koska siinä on paljon antioksidantteja ja kaliumia sekä kalsiumia. Ruokakaupoissa on myynnissä paljon erilaisia mantelimaitoja, mutta niiden kanssa kannattaa olla tarkkana koska moni tuote sisältää paljon sokeria ja lisäaineita.

Mantelimaitoa pystyy tekemään myös kotona ja verkossa onkin paljon erilaisia ohjeita pähkinäisen maidonkorvikkeen tekoon. Nyt avuksi on kehitelty myös Almond Cow -niminen laite, jonka avulla mantelimaidon tekeminen on yhä helpompaa.

Almond Cown avulla mantelimaito syntyy kotioloissa vaivattomasti ja nopeasti ilman sokeria ja lisäaineita. Laite jauhaa liotetut mantelit ensin tahnaksi, minkä jälkeen se sekoittaa ne veden kanssa ja muuttaa seoksen sileäksi mantelimaidoksi, jossa on kermainen koostumus.

Almond milk maker

Finally, you can stop buying expensive almond milk and start making it at home for cheap.

Publié par Mashable sur dimanche 10 décembre 2017